dimecres, 19 d’octubre del 2011

Albergues

Hem estat xerrant en sortir de natació que per asegurarnos de que si un albergue està millor que un altre, el que podem fer es: entrar a la pàgina de s'eroski on surt la ruta de Santiago, anar a les que noltrus hem de fer que es a partir de la 27 Sarria-Portomaín, 28 Portomarín-Palas de Rei, 29 Palas de Rei-Arzúa, 30 Arzua-Pedrouzo, 30 Pedrouzo-Santiago de compostela.
Aquesta darrera no serà exactament aixís perque semble ser que ens quedarem uns pocs KM. abans a passar nit i aixís entrarem a Santiago el que seria l'etapa 31.
El que hem pensat es que cada un de noltros es faci carrec de una etapa, comprobar els comentaris de la gent sobre els albergues i aixís ens fem una idea cap on hem de tirar en arribar a cada un dels pobles.(si no tenc mal entés es llocs on hem de dormr...) En principi na Marisa es fa càrrec de s'etapa de dilluns Portomarín, na Marta de s'etapa de dimarts Palas de Rei, jo em faré carrrec de s'etapa de dimecres Arzúa; falta que algú es faci carrec de ses etapas de dijous i divendres ja de dissapta o tenim bastant aclarit no? a veure que trobeu i ja direu coses. Anims que ja no ens queda res.
Sembla ser que demà tindrem ses samarretes.

1 comentari:

  1. Cati no he pogut contestar des de el bloc.
    Me encarrec de cercar informació d'albergs a Pedrouzo ok

    Marga Gelabert

    ResponElimina